U-OV 3 dagenkaart Utrecht

11,50

Met de U-OV 3 dagenkaart kun je onbeperkt reizen door Utrecht – dag én nacht – met bus en tram, voor het aantal uren dat het beste past bij je plannen. De 3 dagenkaart is vanaf de afstempeling door de chauffeur 3 dagen lang geldig.

Beschrijving

U-OV 3 dagenkaart Utrecht

Met de U-OV 3 dagenkaart reis je gedurende drie hele dagen met de vervoersdiensten van U-OV voor een vast bedrag. Ideaal wanneer je van plan bent om in de regio Utrecht te reizen en wanneer je voordelig gebruik wilt maken van deze vervoersdiensten. De U-OV 3 dagenkaart is natuurlijk ook praktisch wanneer je geen OV-chipkaart hebt, je deze niet bij hebt of wanneer deze verlopen is.

Wat is het?

Met een U-OV 3 dagenkaart kun je drie dagen onbeperkt reizen met de trams en bussen van U-OV. Ideaal voor bijvoorbeeld een weekendje weg en als je gedurende drie of minder dagen meerdere bestemmingen wilt bezoeken in de gemeente Utrecht en/of Leidsche Rijn. De kaartjes zijn erg voordelig en uitermate geschikt wanneer je gedurende meerdere dagen gebruik wilt maken van het openbaar vervoer. De U-OV 3 dagenkaart is ook praktisch voor verblijven in Utrecht met grote groepen.

De U-OV dagkaarten worden verkocht worden bij de balie van U-OV in de OV servicewinkels op Utrecht Centraal. U kunt daar een papieren versie van de dagkaarten kopen of een dagkaart laten plaatsen op uw OV-chipkaart. Bestellen via de klantenservice van U-OV is mogelijk, u betaalt echter bij elke bestelling via de klantenservice € 12,50 aan administratie- en afhandelingskosten. Hierbij maakt het niet uit of u 1, 20 of meer kaarten bestelt.

Wat kost het?

  • € 11,85 per U-OV 3 dagenkaart.
  • € 9,75 per U-OV 3 dagenkaart de doelgroep van 4 t/m 18 jaar
  • Kinderen onder de 4 jaar reizen gratis.

Waar en wanneer geldig?

  • Geldig bij alle trams en bussen van U-OV.
  • Gedurende drie dagen geldig vanaf de afstempeling door de chauffeur tot ‘s-avonds laat op de laatste dag.

Hoe te gebruiken?

De U-OV 3 dagenkaart is een papieren U-OV kaartje (zichtkaartje), dat bij het eerste gebruik door de buschauffeur moet worden afgestempeld en vervolgens drie dagen lang geldig is (in- en uitchecken niet nodig). Aan het einde van de geldigheidsperiode gooi je de U-OV 3 dagenkaart gewoon weg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “U-OV 3 dagenkaart Utrecht” te beoordelen

CAPTCHA ImageChange Image

Artikelnummer: D1652 Categorie: Tags: , ,