U-OV 2 dagenkaart Utrecht

9,00

Met de U-OV 2 dagenkaart reis je gedurende twee hele dagen met de vervoersdiensten van U-OV voor een vast bedrag. Ideaal wanneer je van plan bent om in de regio Utrecht te reizen en wanneer je voordelig gebruik wilt maken van deze vervoersdiensten.

Beschrijving

U-OV 2 dagenkaart Utrecht

Met de U-OV 2 dagenkaart reis je gedurende twee hele dagen met de vervoersdiensten van U-OV voor een vast bedrag. Ideaal wanneer je van plan bent om in de regio Utrecht te reizen en wanneer je voordelig gebruik wilt maken van deze vervoersdiensten. De U-OV 2 dagenkaart is natuurlijk ook praktisch wanneer je geen OV-chipkaart hebt, je deze niet bij hebt of wanneer deze verlopen is.

Wat is het?

Met een U-OV 2 dagenkaart kun je twee dagen onbeperkt reizen met de trams en bussen van U-OV. Ideaal voor een dagje uit en als je meerdere bestemmingen hebt in de gemeente Utrecht en/of Leidsche Rijn. De kaartjes zijn erg voordelig en uitermate geschikt voor een enkele reis met tram of bus of wanneer je wat meer gebruik wilt maken van het openbaar vervoer. De U-OV 2 dagenkaart is ook praktisch voor reisjes, tripjes of uitjes met grote groepen.

Wat kost het?

  • € 9,25 per U-OV 2 dagenkaart.
  • € 7,20 voor doelgroep van 4 t/m 18 jaar.
  • Kinderen onder de 4 jaar reizen gratis.

Waar en wanneer geldig?

  • Geldig bij alle trams en bussen van U-OV.
  • Gedurende twee dagen geldig vanaf eerste afstempeling tot ‘s-avonds laat op de laatste dag.

Hoe te gebruiken?

De U-OV 2 dagenkaart is een papieren U-OV kaartje (zichtkaartje), die bij het eerste gebruik door de buschauffeur moet worden afgestempeld en vervolgens twee dagen lang geldig is (in- en uitchecken niet nodig).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “U-OV 2 dagenkaart Utrecht” te beoordelen

CAPTCHA ImageChange Image

Artikelnummer: D1651 Categorie: Tags: , ,