Arriva dagkaart Drenthe

16,00

Met de Arriva dagkaart Drenthe kun je in zowel Drenthe als Groningen voor een vast bedrag onbeperkt reizen met busvervoerder Arriva. Deze dagkaarten zijn ook geldig bij de Qliner-, Qlink en LijnBelbussen. Daarnaast kan je met de Arriva dagkaart gebruik maken van de vervoersdiensten van Qbuzz Fryslan.

De Arriva dagkaart is verkrijgbaar bij de buschauffeur.

Beschrijving

Arriva dagkaart Drenthe

Wil je een dagje veel gebruik maken van de busdiensten van Arriva en onbeperkt reizen binnen zowel de provincie Drenthe als Groningen? Of heb je geen OV-chipkaart, is deze kwijt, verlopen of niet meer geldig? Dan is deze Arriva dagkaart Drenthe iets voor jou. Voor een vast bedrag brengen de bussen van Arriva je een dag lang overal naartoe binnen de twee provincies.

Wat is het?

Met de Arriva dagkaart Drenthe kun je de hele dag reizen in heel Drenthe en daarnaast ook in Groningen voor een vast bedrag. De dagkaart is zowel in de spits als tijdens daluren te gebruiken. Dit Arriva reisproduct is geldig tot en met 2:00 uur ’s nachts de volgende dag en in de Nachtbus ook nog de hele nacht bruikbaar. Je kunt het dagkaartje onder andere kopen bij recreatie&toerisme ondernemers en organisaties zoals de VVV en Tips. Tijdens je eerste rit zet de buschauffeur een stempel op je Arriva dagkaart.

Wat kost het?

 • €16,00 per dagkaartje

Waar en wanneer geldig?

 • Te gebruiken* in bijna alle bussen van het openbaar vervoer in Groningen en Drenthe waaronder de stads- en streekbussen, Qlinkbussen Qliners en LijnBelBussen.
 • Ook geldig in de lijnen (1)89, 304, 314 en 604 Drachten – Groningen, lijn 35 Borger – Steenwijk, lijn 48 Steenwijk – Havelte, lijn (1)31 Hoogeveen – Ommen en lijn 85 Oosterwolde – Groningen.
 • Op alle zaterdagen, zon- en feestdagen en alle werkdagen waarop de vakantiedienstregeling wordt gereden is de Dal-Dagkaart ook vóór 9:00 uur te koop.
 • Alle Dagkaarten die in de bussen van Groningen en Drenthe zijn gekocht mogen gedurende hun geldigheidsperiode en binnen het geldigheidsgebied ook worden gebruikt in de bussen van Qbuzz Fryslan.
 • In de Friese bussen van Qbuzz zijn Friese Qkaarten en Dagkaarten te koop met dezelfde voorwaarden en tarieven als in Groningen en Drenthe. Gedurende hun geldigheid en binnen het geldigheidsgebied mogen deze Qkaarten ook in de bussen van Groningen en Drenthe worden gebruikt.

*De (Dal) Dagkaart is niet te koop en geldig in Qliner 315, 325, 335 Groningen – Heerenveen / Joure / Emmeloord, de bussen van Syntus Overijssel (lijnen 29, 30 en 40),  Meppen (Duitsland) – Emmen (lijn 60), treinen, Buurtbussen en de Regiotaxi.

Aanvullende informatie

 • Geldig voor 1 volwassene en 3 kinderen van 4 t/m 11 jaar (tot 3 jaar gratis)
 • Te gebruiken in de bussen in heel Groningen en Drenthe en in de bussen van Qbuzz in Zuidoost-Friesland
 • Na 9.00 uur en geldig tot en met 2:00 uur ’s nachts de volgende dag en in de Nachtbus nog de hele nacht.
 • Ook te koop voorafgaand aan je reis bij één van de verkooppunten.
 • Huisdieren reizen gratis met je mee

Hoe te gebruiken?

De Arriva dagkaart Drenthe is een losse wegwerp-chipkaart. Hiermee moet je inchecken en uitchecken in de bus. Net zoals met een gewone OV-chipkaart. Aan het einde van de dag gooi je de Arriva dagkaart Drenthe gewoon weg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Arriva dagkaart Drenthe” te beoordelen

CAPTCHA ImageChange Image