De anonieme ov-chipkaart

Als u af en toe met het openbaar vervoer reist of uw persoonlijke gegevens niet bekend wilt maken dan is een anonieme ov-chipkaart kopen de perfecte oplossing voor u. De anonieme ov-chipkaart heeft de volgende voordelen:

-De ov-chipkaart is te delen met andere personen (niet tegelijk). U reist bijvoorbeeld zelf met de ov-chipkaart met de trein naar Amsterdam en uw zoon gebruikt dezelfde kaart een dag later om met de bus naar voetbal te gaan.
-Makkelijk te verkrijgen in tabakszaken, supermarkten maar ook heel eenvoudig en snel online in onze webshop
-Ook online eenvoudig op te laden met reissaldo
-Handig voor uw werknemers. Als er zakelijk gereisd moet worden kan dit makkelijk gedaan worden met een ov-chipkaart van uw bedrijf. Zo hoeft u geen reizen meer voor te schieten of laten declareren. Kijk hier wat wij u zakelijk nog meer kunnen aanbieden.
-De anonieme ov-chipkaart is in onze webshop minimaal vijf jaar geldig

Op een anonieme OV-chipkaart kunt u geen persoonsgebonden reisproducten zoals een abonnement voor uw woon-werkverkeer zetten. U kunt ook niet met leeftijdskorting reizen. Met een persoonlijke OV-chipkaart kan dit wel.

OV-chipkaart Anoniem

Ga voorzichtig om met uw anonieme OV-chipkaart

Wij willen u aanraden om voorzichtig om te gaan met uw ov-chipkaart. Het is een contactloze kaart met een chip en een antenne erin, deze is van de buitenkant niet te zien.
-Uw kaart beschadigd minder snel in een portemonnee of pashouder. Kijk voor een divers aanbod in onze webshop.
-Beschadig of buig uw ov-chipkaart niet. Dit kan leiden tot niet of slecht functioneren van de kaart

OV-chipkaart kwijt?
Mocht u uw ov-chipkaart kwijt raken kijk dan op deze site wat u kunt doen.

OV-chipkaart verlopen?
Is uw anonieme ov-chipkaart verlopen? Kijk op deze site wat u moet doen om eventueel reissaldo dat nog op de kaart staat terug te vragen.

Bent u klaar om te beginnen met een anonieme OV-chipkaart kopen? Klik dan hier.