Over OV-chipkaart-kopen

OV-chipkaart-kopen is een onderdeel van Chip Bizz BV.  Chip Bizz BV beheert een aantal webwinkels op gebied van de OV-chipkaart.

Chip Bizz  BV is dé specialist op het gebied van de anonieme OV-chipkaart. Dagelijks leveren wij vele duizenden anonieme OV-chipkaarten aan de zelfstandige winkeliers en winkelketens in Nederland: Primera, Bruna, Ako, Coop, Jumbo, Poiesz Supermarkt, Deen, Readshop, Tabak & Gifts via de groothandel.

Door onze webwinkels kunnen wij u ook veilig, eenvoudig en snel Anonieme OV-chipkaarten leveren.  Deze kunnen eventueel geladen worden met reissaldo en met het NS reizen geactiveerd: u kunt direct van start. Chip Bizz is een onafhankelijke gecertificeerde OV-chipkaarten leverancier van TLS.

Naast scherpe prijzen doen wij er ook alles aan om onze klanten op andere fronten optimaal te bedienen. Zo bezorgen wij uw bestelling in de regel binnen 24 uur en hanteren wij een soepel retourbeleid.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of behoefte aan advies. Ons team staat maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur voor u klaar.

Direct contact opnemen

Openingstijden klantenservice
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Organisatie
Chip Bizz BV
Hollandse Kade 16
1391JD Abcoude

Bank- en bedrijfsgegevens
Rekeninghouder: Chip Bizz BV
Bank: ABN AMRO
IBAN: NL22 ABNA 04397 818 68
KVK nummer: 3435 2759
BTW nummer: NL 821088385B01

Onze Algemene voorwaarden en Privacy policy.
Overige domeinnamen onder Chip Bizz label:

Onze OV Webshops:

Onze Accessoires Webshop