Tijdelijke Lease OV-chipkaart

7,5059,95

De anonieme OV-chipkaart is de kaart voor het openbaar vervoer in Nederland. Bij OV-chipkaart-kopen kunt nu ook een tijdelijke lease OV-chipkaart aanvragen.

Wissen

Beschrijving

De anonieme OV-chipkaart is de kaart voor het openbaar vervoer in Nederland. De OV-chipkaart kan steeds weer met saldo worden opgeladen. Kies hierboven een gewenst saldo en deze wordt direct voor u op de kaart gezet, hierdoor is uw OV-chipkaart direct te gebruiken! Op OVshop uw anonieme OV-chipkaart kopen betekent dat u hem inclusief saldo en reizen bij NS geactiveerd thuis gestuurd kunt krijgen!
Bij OVshop kunt nu ook Tijdelijke Lease OV-chipkaart bestellen. Ideaal als u de ov-chipkaart slechts een korte tijd wilt gebruiken. U ontvangt gewoon een volledig werkende kaart die u na gebruik weer terugstuurt naar ons.

Kosten

De kosten hiervan zijn € 2,50 (hier komt een borg van € 5 bij welke u terugkrijgt na het inleveren en ontvangst van de ov-chipkaart). Ook het resterende reissaldo op de kaart wordt teruggestort(minus € 2 administratiekosten).

Saldo

U kunt uw lease ov-chipkaart opwaarderen met € 10 , € 20, € 30 of € 50 reissaldo.

U kunt hier meer lezen over de voordelen van een anonieme OV-chipkaart kopen.
Kijk hier voor de algemene productvoorwaarden van de OV-chipkaart.

 

Extra informatie

Reizen bij NS

NS 2e klas

Artikelnummer: 1015 Categorie: