Goedkoop reizen

Op zoek naar voordelige reismogelijkheden? Personaliseer uw OV-chipkaart met diverse reisproducten, waaronder buskaarten (maand- en jaarabonnementen), dalkortingsproducten en meerrittenkaarten. Bespaar geld en overweeg een abonnement voor uw persoonlijke OV-chipkaart.

OV-chipkaart abonnement overzicht

Bij OVshop.nl bieden we een uitgebreid overzicht van alle OV-chipkaart reisproducten van diverse OV-vervoerders, inclusief aantrekkelijke kortingsabonnementen. Profiteer van aanzienlijke voordelen, want een OV-abonnement is al rendabel bij meer dan 3 reizen. Ontdek uw mogelijkheden en bestel uw gewenste reisproduct eenvoudig online op OVshop.nl.

Op onze website begeleiden wij u stap voor stap bij het maken van de juiste keuze voor uw OV-chipkaart abonnement. Bekijk het gedetailleerde overzicht van alle beschikbare abonnementen en kies degene die het beste past bij uw reisgedrag. Bespaar niet alleen geld, maar ook tijd door online uw reisproduct te bestellen op OVshop.nl.

OV abonnement

OV Advies

Mocht u het te complex vinden kunt u ook een OV advies bestellen. Wij helpen u bij het vinden van het meest geschikte abonnement, vaak zelfs een combinatie van verschillende abonnementen. Vervoerders vergeten vaak de mogelijkheid van kortingsabonnementen te vermelden, maar wij niet. Wist u dat er maar liefst 193 verschillende abonnementen zijn? Vertrouw op onze expertise en klik hier voor persoonlijk OV advies.