ov-chipkaart-abonnement

Goedkoop reizen – OV-chipkaart abonnement

Op een persoonlijke OV-chipkaart kunt u reisproducten zoals een OV-chipkaart abonnement bestellen. Heeft u een reisproduct nodig voor op uw OV-chipkaart? Bijvoorbeeld een buskaart (maandabonnement, jaarabonnement), dalkortingproduct of meerrittenkaart? Dan kunt u een abonnement voor op uw persoonlijke OV-chipkaart overwegen.

OV-chipkaart abonnement overzicht

Op OVshop.nl  vindt u ons volledige overzicht van alle OV-chipkaart reisproducten van alle OV-vervoerders, inclusief de kortingsabonnementen. Dat kan u veel voordeel opleveren. Een OV-abonnement is al rendabel als u meer dan 3 keer reist.

Op OVshop.nl kunt u  het reisproduct online bestellen. U wordt op de website geholpen bij de beslissing of u een OV-chipkaart abonnement wil aanschaffen en welk abonnement het beste past bij uw reisgedrag! Bekijk het overzicht van alle OV-chipkaart abonnementen.

OV Advies

Mocht u het te complex vinden kunt u ook een OV advies bestellen. Wij zoeken dan het beste abonnement of de beste abonnementen voor u uit. Vaak zijn het meerdere abonnementen. De vervoerders vergeten veelal de kortingsabonnementen te melden en bieden u vaak het makkelijkste abonnement, niet het goedkoopste. Wist u dat er 193 verschillende abonnementen zijn? Wij helpen u graag. >>Klick hier voor OV advies.