De OV-chipkaart kopen: waar kan dit?

Een OV-chipkaart verkrijgen kan op verschillende manieren. Via het internet zodat de OV-chipkaart bij u wordt thuisbezorgd, via een winkel of via een OV servicebalie op de verschillende stations.

Online een OV-chipkaart kopen

Het online bestellen van een OV-chipkaart heeft als voordeel dat de kaart wordt thuisbezorgd en u er de deur niet voor uit hoeft. Bovendien kunt u de OV-chipkaart direct met reissaldo bestellen en is hij klaar voor gebruik. Het online aanschaffen van een OV-chipkaart kan op deze website:
» Anonieme OV-chipkaart online kopen
» Persoonlijke OV-chipkaart online kopen

OV-chipkaarten

Anonieme OV-chipkaart

 8,50 60,45

OV-chipkaart bescherming

Ook kunt u in onze webshops verschillende accessoires bestellen ter bescherming van uw ov-chipkaart. Wij bieden op deze website verschillende hoesjes en jojo’s aan. Op onze andere website OVhanger hebben wij ook een ruim assortiment aan wallets, kaarthouders en lanyards.

Bij OVhanger profiteer je nog eens van 10% korting bij gebruik van onze kortingscode OVH10.

OVhanger logo

Bij u in de buurt?

Gaat u liever naar een winkel bij u in de buurt? Daar is alleen de anonieme kaart te koop. Een persoonlijke OV-chipkaart, waar abonnementen op kunnen, kunt u niet in de winkel aanschaffen. De anonieme OV-chipkaart is te koop bij verschillende winkels, zoals:

  • Tabakspeciaalzaken zoals Primera, AKO en Readshop.
  • Supermarkten.
  • Bruna’s.
  • Ticketautomaten op NS-stations.
  • Servicebalies van OV bedrijven zoals GVB, U-OV en Connexxion.

Let op: de OV-chipkaart is niet bij alle bovenstaande vestigingen van de genoemde ketens te koop. Bekijk een overzicht van waar de OV-chipkaart te koop is bij u in de buurt, inclusief een handige adresvinder.

OV-chipkaart producten ophalen, zoals abonnementen of saldo: waar kan dit?

Heeft u online saldo besteld en zoekt u een zogenaamde ophaalautomaat waar u dit saldo op uw OV-chipkaart kunt laden? Of heeft u een abonnement voor op de OV-chipkaart gekocht en wilt u deze op uw OV-chipkaart laden?