GVB Kinderdagkaart 24 uur

4,00

Met deze GVB kinderdagkaart 24 uur kun je 24 uur, tegen een sterk gereduceerd tarief, onbeperkt reizen door Amsterdam – dag én nacht – met bus, tram en metro. Het dagkaartje is alleen geldig bij de bus-, tram- en metrolijnen aangeboden door GVB.

Beschrijving

GVB Kinderdagkaart 24 uur

De dagkaart is er ook in een kindervariant tegen een sterk gereduceerde prijs. Deze dagkaart is voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar. De kinderdagkaart is net als de gewone dagkaart 24 uur geldig vanaf de eerste check in op alle GVB trams, (nacht)bussen en metro’s.

Wat is het?

Met deze GVB dagkaart kind kan je 24 uur onbeperkt reizen door Amsterdam – dag én nacht – met bus, tram en metro, voor het aantal uren dat het beste past bij je plannen. De dagkaart kind is vanaf de eerste check in 24 uur lang geldig. Je hoeft dus geen OV-chipkaart te hebben om met het GVB dagkaartje te kunnen reizen.

Wat kost het?

  • € 4; per 24-uurs kaartje voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 11 jaar.
  • Kinderen onder de 4 jaar reizen gratis.

Waar en wanneer geldig?

  • Geldig bij alle bussen, trams en metro’s van vervoerder GVB.

Let op: Deze kaarten zijn alleen geldig in metro, tram en bus van GVB. Dus niet in de streekbussen van bijvoorbeeld Connexxion en EBS of in de trein. ​

Hoe te gebruiken?

De GVB 24-uurs dagkaart kind is een losse wegwerp-chipkaart. Hiermee moet je inchecken en uitchecken in elke bus, tram of metro. Net zoals met een gewone OV-chipkaart. Na de geldigheidsduur gooi je de GVB 24-uurs dagkaart gewoon weg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GVB Kinderdagkaart 24 uur” te beoordelen