OV-chipkaart hoes Strandbal

3,74

Een stevige OV-chipkaart Strandbal hoes om uw OV-chipkaart, bankpas, kentekenpas, skipas of toegangspas in op te bergen. Verkrijgbaar in diverse soorten en designs.

Beschrijving

Deze speciale OV-hanger heeft het in- en uitchecken nog nooit zo gemakkelijk gemaakt. Je kunt de OV-hanger vrijwel overal aan vast maken met behulp van de gebruiksvriendelijke haaksluiting.

Telkens opzoek naar je OV-chipkaart in je jas of tas? Geen zin in dat rompslomp wanneer de conducteur weer langs komt? Met de OV-hanger behoort dit tot het verleden. Erg praktisch in gebruik, een goed kwaliteitsproduct en het maakt reizen met het openbaar vervoer een stuk leuker.

Kortom, een stevige bescherming voor je OV-chipkaart, maar ook te gebruiken voor het opbergen van je bank-, kenteken-, ski- of andere toegangs-pas.

Deze OV-hanger is gemaakt van onbreekbaar materiaal en past perfect bij een van de keycords die te vinden zijn in onze webshop. Tevens beschikt deze OV-hanger al van een lint met een haaksluiting.

Heb je nog geen OV-chipkaart, of is er sprake van beschadiging of breken? Het aanvragen van een nieuwe persoonlijke OV-chipkaart doe je door op deze link te klikken. Het kopen van een nieuwe anonieme OV-chipkaart doe je door op deze link te klikken.

Neem ook eens een kijkje bij onze andere OV-chipkaart accessoires!

Getoonde OV-chipkaarten worden niet meegeleverd.

Artikelnummer: H4036 Categorieën: ,