OVshop.nl is live! De plek om je OV-chipkaart op te laden, te kopen en meer!

online-OV-chipkaart-kopen

OVshop.nl: OV-chipkaart opladen, persoonlijke OV-chipkaart kopen en abonnementen. Voor al uw OV-benodigdheden.Vandaag is OVshop.nl live gegaan: de online plek waar je terecht kunt voor alle OV-chipkaart benodigdheden. Je kunt je OV-chipkaart opladen via internet, anonieme OV-chipkaarten kopen en veel meer! OVshop.nl gaat voor een leuker OV.

Waarom OVshop.nl?

OVshop.nl is voor reizigers gemaakt. De Nederlandse OV-reiziger heeft de afgelopen jaren veel veranderingen meegemaakt in het OV. De invoering van de OV-chipkaart heeft een grote impact gehad op het reizen met het OV. Een van de doelstellingen van de OV-chipkaart is om het reizen met het Nederlandse OV makkelijker te maken voor de reizigers. Maar de reizigers zijn er nog niet allemaal aan gewend. OVshop.nl is de online plek waar de reiziger terecht kan om het nieuwe reizen met het OV te vergemakkelijken. Wij ondersteunen de reiziger in zijn behoefte om alle OV-zaken te kunnen regelen vanuit 1 plek. Zo kun je bij OVshop.nl je OV-chipkaart opladen via internet, een nieuwe OV-chipkaart aanvragen en handige accessoires kopen voor de OV-chipkaart, zoals een bescherm hoesje of een keycord.

OVshop: nu en in de toekomst

In de nabije toekomst gaan wij ons assortiment uitbreiden om de reiziger verder te ondersteunen. Zo gaan wij ook OV-chipkaart abonnementen aanbieden in de shop! Deze kunnen direct op uw persoonlijke OV-chipkaart gezet worden. Bovendien zijn er nog meer nieuwe handige toepassingen met de OV-chipkaart op komst die wij gaan ondersteunen. Houdt deze website in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen!

Wat maakt OVshop.nl uniek?

Wij bieden de reiziger een aantal unieke services die geen enkele andere webshop biedt. Naast onze standaard service zoals het snel thuisbezorgen van OV-chipkaarten, kunnen wij service bieden zoals het versturen van een nieuwe anonieme OV-chipkaart inclusief saldo en het reizen bij NS reeds geactiveerd op de OV-chipkaart. Zo kan de reiziger voor het eerst een complete, reisklare OV-chipkaart thuis ontvangen. Bovendien kan de reiziger bij ons terecht voor alle OV-gerelateerde vragen.

Wie zit er achter OVshop.nl?

De initiatiefnemers van OVshop.nl zijn doorgewinterde OV-experts die al jaren in de OV-wereld werken en leven. Zij hebben actief meegewerkt aan de invoering van de OV-chipkaart en weten daarom waar de reiziger nog verder ondersteund kan worden. Met initiatieven zoals ov-chipkaart-kopen.nl hebben zij bewezen dat de OV-reiziger behoefte heeft aan de diensten die zij bieden. Met OVshop.nl hopen zij een volgende stap te zetten in het ondersteunen van de reiziger en het leuker maken van het openbaar vervoer. Lees meer over de makers van deze website.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.