GVB dagkaart 48 uur

12,50

Met deze GVB dagkaart 48 uur kun je 48 uur onbeperkt reizen door Amsterdam – dag én nacht – met bus, tram en metro. Het dagkaartje is alleen geldig bij de bus-, tram- en metrolijnen aangeboden door GVB.

Beschrijving

GVB dagkaart 48 uur

OV-chipkaart vergeten, kwijt, verlopen of heb je er gewoon geen? GVB biedt een ideaal alternatief als je een lekker dagje uit wilt in Amsterdam. Je kunt onbeperkt in- en uitchecken gedurende de 48 uur (vanaf het moment van je eerste check in). Ook voor toeristen is het GVB dagkaartje een fijne optie daar het kaartje makkelijk in gebruik is en toegang biedt tot alle uithoeken van Amsterdam.

Wat is het?

Met deze GVB dagkaart kan je 48 uur onbeperkt reizen door Amsterdam – dag én nacht – met bus, tram en metro, voor het aantal uren dat het beste past bij je plannen. De dagkaart is vanaf de eerste check in 48 uur lang geldig. Je hoeft dus geen OV-chipkaart te hebben om met het GVB dagkaartje te kunnen reizen.

Wat kost het?

  • € 12,50 per 48-uurs kaartje

Waar en wanneer geldig?

  • Geldig bij alle bussen, trams en metro’s van vervoerder GVB.
  • De 48-uurs kaartjes zijn ongeveer een jaar geldig na aankoop.

Let op: Deze kaarten zijn alleen geldig in metro, tram en bus van GVB. Dus niet in de streekbussen van bijvoorbeeld Connexxion en EBS of in de trein. ​

Hoe te gebruiken?

De GVB 48-uurs dagkaart is een losse wegwerp-chipkaart. Hiermee moet je inchecken en uitchecken in elke bus, tram of metro. Net zoals met een gewone OV-chipkaart. Na de geldigheidsduur gooi je de GVB 48-uurs dagkaart gewoon weg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GVB dagkaart 48 uur” te beoordelen

CAPTCHA ImageChange Image