GVB dagkaart 96 uur

24,50

Met deze GVB dagkaart 96 uur kun je 96 uur onbeperkt reizen door Amsterdam – dag én nacht – met bus, tram en metro. Het dagkaartje is alleen geldig bij de bus-, tram- en metrolijnen aangeboden door GVB.

Beschrijving

GVB dagkaart 96 uur

OV-chipkaart vergeten, kwijt, verlopen of heb je er gewoon geen? GVB biedt een ideaal alternatief als je een lekker dagje uit wilt in Amsterdam. Je kunt onbeperkt in- en uitchecken gedurende de 96 uur (vanaf het moment van je eerste check in). Ook voor toeristen is het GVB dagkaart 96 uur een fijne optie daar het kaartje makkelijk in gebruik is en toegang biedt tot alle uithoeken van Amsterdam.

Wat is het?

Met deze GVB dagkaart kan je 96 uur onbeperkt reizen door Amsterdam – dag én nacht – met bus, tram en metro, voor het aantal uren dat het beste past bij je plannen. De dagkaart is vanaf de eerste check in 96 uur lang geldig. Je hoeft dus geen OV-chipkaart te hebben om met het GVB dagkaartje te kunnen reizen. Ook ideaal voor congressen en beurzen.

Wat kost het?

  • € 24,50 per 96-uurs kaartje

Waar en wanneer geldig?

  • Geldig bij alle bussen, trams en metro’s van vervoerder GVB.

Let op: Deze kaarten zijn alleen geldig in metro, tram en bus van GVB. Dus niet in de streekbussen van bijvoorbeeld Connexxion en EBS of in de trein.

Hoe te gebruiken?

De GVB 96-uurs dagkaart is een losse wegwerp-chipkaart. Hiermee moet je inchecken en uitchecken in elke bus, tram of metro. Net zoals met een gewone OV-chipkaart. Na de geldigheidsduur gooi je de GVB 96-uurs dagkaart gewoon weg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GVB dagkaart 96 uur” te beoordelen

CAPTCHA ImageChange Image