Veolia dagkaart daluren Zuid-Limburg

5,50

Het Veolia dagkaartje daluren is geldig in vervoersgebied Zuid-Limburg. Je kunt tijdens de daluren gebruik maken van dit reisproduct (na 09.00). Wil je toch tijdens de spits reizen? Combineer de dagkaart daluren dan met de PLUSkaart.

Beschrijving

Veolia dagkaart Zuid-Limburg

Met vervoerder Veolia reis je na de spits gedurende een hele dag met de bussen van Veolia voor een vast bedrag. Ideaal als je van plan bent wat meer te reizen en voordelig gebruik wilt maken van deze diensten. De Veolia dagkaart daluren is natuurlijk ook praktisch wanneer je geen OV-chipkaart hebt, je deze niet bij hebt of wanneer deze verlopen is.

Wat is het?

Met een Veolia dagkaart daluren kun je de na de ochtendspits van 09.00 uur de hele dag onbeperkt reizen met de bussen van Veolia in Zuid-Limburg. Ideaal voor een dagje uit of als je voordelig meerdere bestemmingen wilt bezoeken. De dagkaart is geldig op alle lijnbussen ten zuiden van Echt. Reis je op één van de korte buitenlandse trajecten van de buslijnen 23, 27, 30 of 34? Ook dan kun je gebruik maken van de Veolia dagkaart daluren!

Wat kost het?

  • € 5,50 per dagkaart daluren.
  • Maximaal twee kinderen 4 t/m 11 jaar reizen gratis mee.

Waar en wanneer geldig?

  • Alle lijnbussen van Veolia ten zuiden van Echt.
  • De hele dag geldig vanaf eerste check-in  tot ’s avonds laat.
  • Geldig op maandag t/m vrijdag na 09.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen de hele dag.

+ In combinatie met PLUSkaart ook geldig in de bus op ma t/m vr vóór 09.00 uur.

Hoe te gebruiken?

De Veolia dagkaart daluren is een losse wegwerp chipkaart. Hiermee moet je inchecken en uitchecken in elke bus. Net zoals met een gewone OV-chipkaart. Aan het einde van de dag gooi je de Veolia dagkaart daluren gewoon weg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Veolia dagkaart daluren Zuid-Limburg” te beoordelen

CAPTCHA ImageChange Image