OV Abonnement advies

(1 klantbeoordeling)

9,95

OV Abonnement advies. Het juiste OV-chipkaart abonnement advies op maat. U kunt bijna altijd besparen omdat wij ook de kortingsabonnementen vermelden.

Vul alle variabelen in en wij gaan op zoek naar het juiste abonnement of abonnementen voor U! Snel, veilig en eenvoudig. Al onze OV advies adviseurs hebben jaren lang ervaring in het OV om voor u het juiste abonnement te zoeken. Dit onafhankelijk en eenvoudig in de mail.

  • (bijvoorbeeld: Bushalte Koningsvaren, Abcoude)
  • (bijvoorbeeld: Station Maarssen, Maarssen)
  • 0,00 €

Beschrijving

OV Abonnement advies

Welke OV-abonnement advies heb ik nodig? Hoe schaf ik het juiste OV abonnement advies van de in totaal 193 verschillende OV-chipkaart- abonnementen aan? U kunt het ov reisadvies door onze specialisten laten uitzoeken. U krijgt dan een OV-abonnement-advies van ons op maat en u bespaart bijna altijd omdat wij ook de kortingsabonnementen erbij zoeken.

Advies

U vult de variabelen in en wij zoeken het optimale OV abonnement voor u uit. Daar kunt u heel veel geld mee besparen. Iedere maand opnieuw. Wij gaan op zoek naar de juiste abonnementen bij alle vervoerders, landelijke abonnementen en kortingsproducten. In totaal zijn dit 193 verschillende abonnementen bij 15 verschillende vervoerders! Zeker als u dus reist in meerdere concessies (regio’s) en met meerdere vervoerders kan het meer dan lastig zijn om de juiste abonnementen te vinden.

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in de OV-wereld en weten dus wat de mogelijkheden allemaal zijn. Wij kijken ook naar de speciale buslijnen om snel op locatie te komen.

 

Proces

U vult alle variabelen in. Dit is voor ons van belang om voor u het juiste OV-abonnement advies te kunnen geven. Daarna betaalt u eenvoudig en veilig met Ideal. U krijgt een orderbevestiging in de mail. Zo kunt u duidelijk zien wat u besteld hebt en welke variabelen u hebt ingevuld.

 

Reactie

U krijgt van ons een e-mail met het juiste OV-abonnementen-advies en een link naar het juiste abonnement. Dit kunnen soms meerdere abonnementen zijn. Hieronder vallen ook kortingsproducten.

OV-chipkaart-kopen.nl werkt onafhankelijk van alle vervoerders. Omdat wij onafhankelijk advies geven vragen wij daar een kleine vergoeding voor.

U krijgt het advies binnen 3 werkdagen. Direct en eenvoudig via de mail.

 

 

1 beoordeling voor OV Abonnement advies

  1. Ganesh

    9

Een beoordeling toevoegen

CAPTCHA ImageChange Image