Veolia Euregio ticket Limburg

18,00

Met de Veolia Euregioticket maak je de hele dag gebruik van het Veolia vervoer in Zuid-Limburg. Ook met de treinen van Veolia en sommige treinen van de NS.

Beschrijving

Veolia Euregio ticket Limburg

Met vervoerder Veolia reis je gedurende een hele dag met zowel de bussen als de treinen van Veolia voor een vast bedrag. Ideaal als je van plan bent langere afstanden te reizen en voordelig gebruik wilt maken van deze diensten. Het Veolia Euregio ticket is natuurlijk ook praktisch wanneer je geen OV-chipkaart hebt, je deze niet bij hebt of wanneer deze verlopen is.

Wat is het?

Met een Veolia Euregio ticket kun je ook tijdens de spits de hele dag onbeperkt reizen met de bussen en treinen van Veolia in het zuiden van Limburg tot en met Roermond. Ideaal voor een dagje uit of als je voordelig meerdere bestemmingen wilt bezoeken. Wil je gebruik maken van NS traject Heerlen-Sittard of Maastricht-Roermond? Ook dan kun je gebruik maken van het Veolia Euregio ticket! Voor informatie over het gebruik van het Veolia Euregio ticket in Duitsland en België klik je hier.

Wat kost het?

  • € 18,00 per Veolia Euregio ticket

Waar en wanneer geldig?

  • In Nederland geldig in alle bussen in het zuiden van Limburg tot en met Roermond en in de treinen (2e klas) op de Heuvellandlijn (Maastricht Randwyck-Kerkrade Centrum) en in de treinen van NS op de trajecten Heerlen-Sittard en Maastricht-Roermond.
  • In het weekend en op (Duitse, Nederlandse en Belgische) feestdagen geldig voor maximaal twee volwassenen en drie kinderen van 4 t/m 11 jaar.
  • Het Veolia Euregio ticket koop je bij de chauffeur op de bus of bij de Veolia-kaartverkoopautomaat op de stations van de Heuvellandlijn.

Hoe te gebruiken?

Het Veolia Euregio ticket is een losse wegwerp chipkaart. Hiermee moet je inchecken en uitchecken in elke bus. Net zoals met een gewone OV-chipkaart. Aan het einde van de dag gooi je de Veolia Euregio ticket gewoon weg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Veolia Euregio ticket Limburg” te beoordelen

CAPTCHA ImageChange Image