Veolia dal dagkaart combi Zuid-Limburg

11,00

Met de Veolia dal dagkaart combi Zuid-Limburg reis je met zowel de bussen als treinen van Veolia in Zuid-Limburg. Zo reis je voordelig binnen dit vervoersgebied.

Beschrijving

Veolia dal dagkaart combi Zuid-Limburg

Met vervoerder Veolia reis je na de spits gedurende een hele dag met zowel de bussen als met de treinen van Veolia voor een vast bedrag. Ideaal als je van plan bent wat meer of langere afstanden te reizen en voordelig gebruik wilt maken van deze diensten. De Veolia dal dagkaart is natuurlijk ook praktisch wanneer je geen OV-chipkaart hebt, je deze niet bij hebt of wanneer deze verlopen is.

Wat is het?

Met deze Veolia dal dagkaart kun je buiten de spitsuren (zie hieronder) onbeperkt reizen met de bussen en treinen van Veolia in het zuiden van Limburg. Ideaal voor een dagje uit of als je voordelig meerdere bestemmingen wilt bezoeken. Reis je met de lijnbussen ten zuiden van Echt? Ook dan kun je gebruik maken van de Veolia dal dagkaart! Deze lijnen worden als binnenlands traject aangemerkt.

Wat kost het?

  • € 11,00 per Veolia dal dagkaart
  • Maximaal twee kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen gratis mee.

Waar en wanneer geldig?

  • Geldig op de dag van afstempeling als dagkaart in de Veolia trein 2e klas (Maastricht Randwyck – Kerkrade) op ma t/m vr vóór 06.30 uur, tussen 09.00 uur en 16.00 uur, ná 18.30 uur en op za,zo en feestdagen de hele dag
  • Tevens geldig alle lijnbussen van Veolia ten zuiden van Echt.
  • Geldig als retour op een grensoverschrijdende rit.
  • Niet geldig op het Duitse traject van lijn 44.
  • Niet geldig op lijn 80 na halte Kerkveldsweg Echt richting Roermond.
  • Bij gebruik van Veolia bussen geldig op maandag t/m vrijdag na 09.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen de hele dag.

Hoe te gebruiken?

De Veolia dal dagkaart is een losse wegwerp chipkaart. Hiermee moet je inchecken en uitchecken in elke bus. Net zoals met een gewone OV-chipkaart. Aan het einde van de dag gooi je de Veolia dal dagkaart gewoon weg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Veolia dal dagkaart combi Zuid-Limburg” te beoordelen

CAPTCHA ImageChange Image