Veolia PLUSkaart Limburg

2,50

De Veolia PLUSkaart is geldig in heel het vervoersgebied van Veolia in Limburg (Noord-, Midden en Zuid). Zo kun je ook tijdens de spits voordelig reizen.

Beschrijving

Veolia PLUSkaart Limburg

Met de Veolia PLUSkaart kun je een hele dag lekker op stap. In aanvulling op de Veolia dagkaart daluren kunt je in combinatie met de pluskaart ook reizen vóór 09.00. Met de Veolia dagkaart daluren kun je alleen reizen na de ochtendspits van 09.00.

Wat is het?

Met een Veolia PLUSkaart kun je, in combinatie met de Veolia dagkaart daluren, de hele dag onbeperkt reizen met de bussen van Veolia. Ideaal voor een dagje uit en als je meerdere bestemmingen hebt in Noord- Midden- en Zuid-Limburg. Dit is een extra kaart als aanvulling en dus niet zelfstandig als dagkaart te gebruiken gebruiken.

Wat kost het?

  • € 2,50 per Veolia PLUSkaart.
  • Geeft geen meereisrecht voor kinderen op ma t/m vr voor 09.00 uur.

Waar en wanneer geldig?

  • Deze Veolia PLUSkaart is alleen geldig in combinatie met een gelijktijdig afgestempelde daluren dagkaart.
  • De Veolia PLUSkaart geeft recht op het reizen in de spitsuren met de bus.
  • Tevens zijn de reisvoorwaarden van de gecombineerde daluren dagkaart van toepassing.
  • Let op! Je koopt ofwel een combinatieticket voor de regio Noord- en Midden-Limburg, ofwel een combinatieticket voor de regio Zuid-Limburg.

Hoe te gebruiken?

De Veolia PLUSkaart is een losse wegwerp chipkaart. Hiermee moet je inchecken en uitchecken in elke bus. Net zoals met een gewone OV-chipkaart. Aan het einde van de dag gooi je de Veolia PLUSkaart gewoon weg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Veolia PLUSkaart Limburg” te beoordelen

CAPTCHA ImageChange Image