OV-chipkaart-kopen.nl is live! Je kunt nu je OV-chipkaart online kopen

OV-chipkaart-online-kopenVandaag is ov-chipkaart-kopen.nl live gegaan: de eerste website waar je super makkelijk en veilig je OV-chipkaart online kunt kopen. Als je in Nederland wilt reizen met het openbaar vervoer, moet je een OV-chipkaart kopen. Je kunt een OV-chipkaart kopen bij een winkel bij jou in de buurt. Heb je geen zin of tijd om een winkel te bezoeken waar anonieme OV-chipkaarten verkocht worden? Dan kun je de OV-chipkaart online kopen op deze website.

Wat biedt deze website behalve je OV-chipkaart online kopen?

Naast het aanschaffen van een anonieme OV-chipkaart, kun je ook direct saldo meebestellen op je kaart. Dan wordt je OV-chipkaart opgeladen en klaar om te reizen bij je thuisbezorgd! Zoals je misschien weet, is het noodzakelijk om bij een nieuwe OV-chipkaart eenmalig langs een NS-automaat te gaan om je ‘NS-reisproduct’ te activeren. Dan pas kun je met je OV-chipkaart reizen bij NS. Je moet hierbij kiezen of je 1e of 2e klas wil reizen. Ook deze NS-activatie kan voor u gedaan worden als u uw OV-chipkaart online koopt.

Er zijn al veel meldingen gedaan van defecte OV-chipkaarten. Op ov-chipkaart-kopen.nl is er ook een passende oplossing voor dit probleem gevonden. Kies uit een van de bescherm hoesjes die niet alleen uw OV-chipkaart goed beschermen, maar ook nog eens mooi en elegant zijn. Ten slotte bieden wij ook de mogelijkheid om een persoonlijke OV-chipkaart aan te vragen. Wil je of kun je dit niet online doen, bijvoorbeeld omdat je geen pasfoto kunt uploaden, bestel dan ons aanvraagpakket voor de persoonlijke OV-chipkaart zodat je het aanvraagformulier op je gemak kunt invullen zonder een computer.

Over de makers van deze website

De bedenkers van deze website hebben veel werkervaring in het OV en hebben actief meegewerkt aan de invoering van de OV-chipkaart. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de reiziger te ondersteunen bij de nieuwe manier van reizen via de OV-chipkaart. Zo is er al eerder een ondersteunende OV-chipkaart website opgezet om de reiziger wegwijs te maken in het grote aanbod van OV-chipkaart abonnementen. Lees meer over de makers van deze website.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.