Nominatie Nationale OV-prijs voor OV-chipkaart-kopen

Niet alleen OV-bedrijven zijn voortdurend bezig om het OV zo goed mogelijk te laten verlopen, ook bedrijven als www.OVshop.nl maken het met de webshop www.ov-chipkaart-kopen.nl eenvoudiger voor de OV-reiziger.

Een OV-chipkaart was alleen te koop bij de bekende retailers. Anno 2013 was het nog niet mogelijk om een OV-chipkaart te kopen in een landelijke onafhankelijke webwinkel.

Met de webwinkel www.ov-chipkaart-kopen.nl is daar dus verandering ingebracht. Het is nu super eenvoudig om een anonieme OV-chipkaart te kopen, NS reisrecht (Dat moet om te kunnen reizen met de trein) en reis-saldo er op te zetten. De reiziger kan direct met al het openbaar vervoer gaan reizen. En de anonieme OV-chipkaart is bij alle OV-bedrijven geldig. Hierdoor hoeft de reiziger maar naar één loket voor alle diensten en producten voor de anonieme OV-chipkaart.

Het railforum heeft de webwinkel genomineerd voor de Nationale OV-prijs. De prijs gaat naar een verbetering in het OV die op vernieuwende wijze het reizen met OV plezieriger maakt en landelijke invoering verdient.