OV-chipkaart 2.0

De 2e Kamercommissie infrastructuur en milieu heeft afgelopen donderdag 10 oktober een ronde tafel gesprek gehouden over de OV-chipkaart 2.0. Nu de huidige OV-chipkaart enig sinds is ingeburgerd en de OV-chipkaart over te koop is, zo ook via www.ov-chipkaart-kopen.nl, wordt er al gesproken over de opvolger.

Staatssecretaris W. Mansveld wil de markt voor de OV-chipkaart openbreken. OVshop.nl is daar een groot voorstander van. Het blijkt door de monopoly van TLS en de staatsvervoerders moeilijk om nieuwe diensten en producten te lanceren waar u als reiziger voordeel bij heeft.

De belangenverenigingen, 2e kamerleden, de vervoerders en de decentrale overheden zijn het onderling nog niets eens wat er allemaal kan, mag en moet. Belangrijkste conclusie is dat u als reiziger alleen maar langer moet wachten op innovatieve producten en diensten op de OV-chipkaart. OVhop.nl zal doorgaan met het innoveren en steeds nieuwe producten en diensten voor u als reiziger opleveren.

Mocht u suggesties hebben dan vernemen wij deze natuurlijk graag info@ovshop.nl.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.