OV webwinkel groot succes

OV webwinkel groot succes

OV webwinkel in korte tijd naar 10.000 leveringen

De door Chip Bizz gelanceerde websites www.OVshop.nl en www.OV-chipkaart-kopen.nl blijken een groot succes. In nog geen jaar tijd handelen beide sites samen meer dan 10.000 orders af. Er blijkt dus een grote behoefte aan één centrale OV-webwinkel waar de reiziger alles voor de OV-chipkaart kan vinden. Iedere vervoerder verkoopt soms haar eigen kaartjes in de bus en soms ook via haar website. Abonnementen zijn via de website of servicebalie van de specifieke vervoerder te koop.

Om de reiziger niet lang te laten zoeken is het nu mogelijk om de OV-reisproducten te kopen via één centrale website, namelijk www.ovshop.nl. Hiermee komt er duidelijkheid, transparantie en eenvoud voor de OV-reiziger. Overzicht doordat nu alles bij elkaar op één website staat.

www.ovshop.nl.  De website werd begin 2014 door Chip Bizz gelanceerd naar aanleiding van de behoeftes en vragen van reizigers. De reiziger wilde één website voor het OV en het werd direct een groot succes. Via de website is het mogelijk om anonieme ov-chipkaarten, reis-saldo, OV-accessoires,  het NS-spoorboekje en OV-dagkaarten van een aantal vervoerders te kopen.

 

 

Voor meer informatie:

info@ovshop.nl

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.