Randstad-Noord Zone Maandabonnement Connexxion

Indien u veel reist per bus, tram of metro in de regio Noord-Holland is het Randstad-Noord Zone Maandabonnement voor u wellicht de juiste keuze.

Beschrijving

Randstad-Noord Zone Maandabonnement Connexxion

Indien u veel reist per bus, tram of metro in de regio Noord-Holland is het Randstad-Noord Zone Maandabonnement voor u wellicht de juiste keuze.

Wanneer is het Randstad-Noord Zone Maandabonnement interessant?

U heeft een persoonlijke OV-chipkaart nodig om dit abonnement te kunnen bestellen. Met het Randstad Noord Zone maandabonnement reist u voor een vast bedrag één maand onbeperkt op de buslijnen van Connexxion, EBS en GVB in Noord-Holland en Almere (stad/streek). Het abonnement kent een keuzezone met aangrenzende sterzones van 1 t/m 6. Het geldigheidsgebied kunt u dus zelf kiezen en hangt af van de keuzezone en de sterwaarde van het abonnement. Het aantal sterren bepaald uiteindelijk ook het tarief.

Geldigheid

Het geldigheidsgebied kunt u zelf kiezen en hangt af van de gekozen centrumzone en de sterwaarde van het abonnement. Bekijk hier de kaart voor de geldigheid van de zones. Het Randstad-Noord Zone Maandabonnement is geldig in heel Noord-Holland en Almere op alle bussen, trams en metro’s van Connexxion, GVB (Amsterdam) en EBS (Waterland), binnen het geldigheidsgebied van uw centrumzone en sterwaarde. (Ook op bussen van Connexxion in Flevoland).

Voorwaarden

Op het Randstad Noord Zone maandabonnement zijn de algemene productvoorwaarden  van toepassing. Het Randstad Noord Zone abonnement is NIET geldig in de trein.

Bestellen: hoe werkt het?

U kunt het Randstad Noord zone abonnement maand hier meteen online bestellen. Bij het bestellen hebt u uw 16 cijfers nodig van uw OV-chipkaart. U krijgt daarna een e-mail met informatie over waar u bij een oplaadpunt bij u in de buurt het abonnement op uw OV-chipkaart kunt zetten. Vergeet u niet uw bestelling af te halen? Dat kan tegenwoordig ook in de meeste bussen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Randstad-Noord Zone Maandabonnement Connexxion” te beoordelen

CAPTCHA ImageChange Image