GVB dagkaart 24 uur

(3 klantbeoordelingen)

8,00

Met de GVB dagkaart kun je ofwel 24 of 48 uur onbeperkt reizen door Amsterdam – dag én nacht – met bus, tram en metro. Alleen geldig bij vervoerder GVB.

Beschrijving

GVB dagkaart 24 uur

OV-chipkaart vergeten, kwijt, verlopen of heb je er gewoon geen? GVB biedt een ideaal alternatief als je een lekker dagje uit wilt in Amsterdam. Je kunt onbeperkt in- en uitchecken gedurende de 24 uur (vanaf het moment van je eerste check in). Ook voor toeristen is het GVB dagkaartje een fijne optie daar het kaartje makkelijk in gebruik is en toegang biedt tot alle uithoeken van Amsterdam.

Wat is het?

Met deze GVB dagkaart kan je 24 uur onbeperkt reizen door Amsterdam – dag én nacht – met bus, tram en metro, voor het aantal uren dat het beste past bij je plannen. De dagkaart is vanaf de eerste check in 24 uur lang geldig. Je hoeft dus geen OV-chipkaart te hebben om met het GVB dagkaartje te kunnen reizen.

Wat kost het?

 • € 8; per 24-uurs kaartje
 • Kinderen onder de 4 jaar reizen gratis.

Waar en wanneer geldig?

 • Geldig bij alle bussen, trams en metro’s van vervoerder GVB.

Let op: Deze kaarten zijn alleen geldig in metro, tram en bus van GVB. Dus niet in de streekbussen van bijvoorbeeld Connexxion en EBS of in de trein. ​

Hoe te gebruiken?

De GVB 24-uurs dagkaart is een losse wegwerp-chipkaart. Hiermee moet je inchecken en uitchecken in elke bus, tram of metro. Net zoals met een gewone OV-chipkaart. Na de geldigheidsduur gooi je de GVB 24-uurs dagkaart gewoon weg.

3 beoordelingen voor GVB dagkaart 24 uur

 1. Jayne

  Your article pecerftly shows what I needed to know, thanks!

 2. OPAH (geverifieerde eigenaar)

  Heerlijk deze service, kun je goed voorbereid op reis. Zoeken naar kaartverkooppunten is niet meer nodig, bestellen en wanneer je hem nodig hebt instappen maar !!

 3. Gernaey (geverifieerde eigenaar)

  Heel gemakkelijk te bestellen , goed ontvangen in België
  En nu de gebruiks vriendelijkheid nog testen .

Een beoordeling toevoegen

CAPTCHA ImageChange Image