Randstad-Noord Zone Jaarabonnement Connexxion

Met het Randstad-Noord Zone Jaarabonnement reist u voor een vast bedrag onbeperkt op de buslijnen van Connexxion in Noord-Holland en Almere (stad/streek). HetRandstad-Noord Zone Jaarabonnement kent een keuzezone met aangrenzende sterzones van 1 t/m 6

Beschrijving

Wanneer is het Randstad-Noord Zone Jaarabonnement interessant?

U heeft een persoonlijke OV-chipkaart nodig om dit abonnement te kunnen bestellen. Met het Randstad-Noord Zone Jaarabonnement reist u voor een vast bedrag onbeperkt op de buslijnen van Connexxion, EBS en GVB in Noord-Holland en Almere (stad/streek). HetRandstad-Noord Zone Jaarabonnement kent een keuzezone met aangrenzende sterzones van 1 t/m 6. Het geldigheidsgebied kunt u dus zelf kiezen en hangt af van de keuzezone en de sterwaarde van het abonnement. Het aantal sterren bepaald uiteindelijk ook het tarief.

Geldigheid

Het geldigheidsgebied kunt u zelf kiezen en hangt af van de gekozen centrumzone en de sterwaarde van het abonnement. Bekijk hier de kaart voor de geldigheid van de zones. Het Randstad-Noord Zone Jaarabonnement is geldig in heel Noord-Holland en Almere op alle bussen, trams en metro’s van Connexxion, GVB (Amsterdam) en EBS (Waterland), binnen het geldigheidsgebied van uw centrumzone en sterwaarde. (Ook op bussen van Connexxion in Flevoland).

Voorwaarden

Op het Randstad Noord Zone jaar abonnement zijn de algemene productvoorwaarden Connexxion van toepassing. Het Randstad Noord Zone jaar abonnement is NIET geldig in de trein.

Bestellen: hoe werkt het?

U kunt het Randstad Noord zone – Jaarabonnement hier meteen online bestellen. Bij uw bestelling hebt u uw 16 cijfers nodig van uw OV-chipkaart. U krijgt daarna een e-mail met informatie over waar u bij een oplaadpunt bij u in de buurt het abonnement op uw OV-chipkaart kunt zetten. U kunt uw bestelling ook afhalen in de meeste bussen van uw vervoerder.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Randstad-Noord Zone Jaarabonnement Connexxion” te beoordelen

CAPTCHA ImageChange Image