RET dagkaart

(3 klantbeoordelingen)

8,50

Met de RET dagkaart kun je onbeperkt reizen door Rotterdam – dag én nacht – met bus, tram en metro, voor het aantal uren dat het beste past bij je plannen. De dagkaart is vanaf de eerste check-in tot de aansluitende nacht 04.00 geldig. Voor personen tot en met 11 jaar oud en vanaf 65 jaar oud is er een dagkaart tegen gereduceerde prijs (€ 4,50).

Beschrijving

Met de RET dagkaart reis je gedurende een hele dag met de bussen, trams en metro’s van RET voor een vast bedrag. Ideaal als je van plan bent wat meer te reizen en voordelig gebruik wilt maken van deze vervoersdiensten. De dagkaart is natuurlijk ook praktisch wanneer je geen OV-chipkaart hebt, je deze niet bij hebt of wanneer deze verlopen is. Het is een gemakkelijk reisproduct voor toeristen en dagjesmensen.

Wat kost de RET dagkaart?

Waar en wanneer is de RET dagkaart geldig?

 • Alle metro’s, trams en bussen van RET.
 • Gedurende de hele dag geldig vanaf de eerste check-in tot uiterlijk 04.00 ‘s-nachts in de aansluitende nacht. Het is dus geen 24 uur’s reisproduct.
 • De RET dagkaart is niet geldig bij andere vervoerders zoals de NS, Aquabus of Waterbus.
 • Niet geldig in de BOB-bus

Hoe gebruik ik de RET dagkaart?

De RET dagkaart is een losse wegwerp-chipkaart. Hiermee moet je inchecken en uitchecken in elke tram of bus. omdat u anders geen geldig vervoersbewijs heeft en een boete riskeert. Net zoals met een gewone OV-chipkaart. Aan het einde van de dag gooi je de kaart gewoon weg.

Vervoersvoorwaarden

Op het vervoer zijn de algemene Voorwaarden Openbaar Stads- streekvervoer van toepassing voor zover deze niet afwijken van de hierboven genoemde regels m.b.t. RET 1 dag. Deze vervoersvoorwaarden kunt u inzien op www.ret.nl of opvragen bij de RET klantenservice via telefoonnummer 0900-500 6010 (voor dit informatienummer betaalt u uw gebruikelijke belkosten)

 

3 beoordelingen voor RET dagkaart

 1. herman degenaar (geverifieerde eigenaar)

  zeer snel per post ontvangen na de betaling.prima!!

 2. Evers (geverifieerde eigenaar)

  heel goed bevallen, makkelijk kunt in en uitstappen waar nodig zeken een aanrader

 3. Hans (geverifieerde eigenaar)

  Erg snel ontvangen.

Een beoordeling toevoegen

CAPTCHA ImageChange Image