RET dagkaart 1-dag reductie

4,50

Met de RET reductie-dagkaart kunnen kinderen van 4 tot en met 11 en personen van 65 jaar en ouder gedurende één dag vrij reizen in Rotterdam, dag èn nacht, met de bussen, trams en metro’s van RET tegen gereduceerd tarief. De dagkaart is vanaf de eerste check-in op die dag geldig (tot volgende morgen 04:00 u).

Beschrijving

Met de RET reductiedagkaart kunnen kinderen van 4 tot en met 11 en personen van 65 jaar en ouder 1 dag lang reizen in Rotterdam, dag èn nacht, met de bussen, trams en metro’s van RET tegen gereduceerd tarief. De dagkaart is vanaf de eerste check-in tot uiterlijk de volgende morgen 04.00 uur geldig. Ideaal als je van plan bent wat meer te reizen en voordelig gebruik wilt maken van deze vervoersdiensten. De RET dagkaart is natuurlijk ook praktisch wanneer je geen OV-chipkaart hebt, je deze niet bij hebt of wanneer deze verlopen is.

Wat kost een RET dagkaart?

Waar en wanneer is de RET dagkaart geldig?

  • Alle metro’s, trams en bussen van RET.
  • Gedurende de hele dag geldig vanaf de eerste check-in tot uiterlijk 04.00 ‘s-nachts in de aansluitende nacht. Het is dus geen 24 uur’s reisproduct.
  • De RET dagkaart is niet geldig bij andere vervoerders zoals de NS, Aquabus of Waterbus.
  • Niet geldig in de BOB-bus.

Hoe gebruik ik de RET dagkaart?

De RET dagkaart is een losse wegwerp-chipkaart. Hiermee moet je inchecken en uitchecken in elke tram of bus. Net zoals met een gewone OV-chipkaart. Aan het einde van de dag gooi je de RET dagkaart gewoon weg.

Vervoersvoorwaarden

Op het vervoer zijn de algemene Voorwaarden Openbaar Stads- streekvervoer van toepassing voor zover deze niet afwijken van de hierboven genoemde regels m.b.t. RET 1 dag. Deze vervoersvoorwaarden kunt u inzien op www.ret.nl of opvragen bij de RET klantenservice via telefoonnummer 0900-500 6010 (voor dit informatienummer betaalt u uw gebruikelijke belkosten).

Extra informatie

Reductie

Nee, Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RET dagkaart 1-dag reductie” te beoordelen

CAPTCHA ImageChange Image