Arriva gezinskaart Friesland

15,00

Met de Arriva gezinsdagkaart reis je de hele dag met de bus met tot wel 5 personen voor een vast tarief! Geldig in Friesland bij vrijwel alle buslijnen van Arriva. Ideaal voor een dagje uit met de kinderen.  Ook handig als je tijdens je reis ook gebruik wenst te maken van de treinen van Arriva, kinderen tot en met 11 jaar reizen dan gratis met je mee! Bezoek de website voor meer informatie.

Beschrijving

Arriva gezinskaart Friesland

Er  met het hele gezin tussen uit, Arriva maakt het mogelijk met de dagkaart voor het hele gezin. Op de gezinskaart kan je met tot wel 5 personen reizen, en dat een hele dag lang! Geen zorgen maken over files, parkeerkosten of entertainment onderweg. Gezellig met zijn allen met de bus op stap binnen de regio Friesland.

Wat is het?

Voor 15 euro met het hele gezin op pad, dat kan met de gezinsdagkaart. Voor reizen na 9.00 uur op werkdagen, in het weekend en tijdens de zomerdienstregeling de hele dag. Er kunnen maximaal 5 personen mee waarvan maximaal 2 personen van 16 jaar of ouder.

  • €15,00 per gezinskaart

Waar en wanneer geldig?

  • Geldig na 9.00 uur op werkdagen, in het weekend en tijdens de zomerdienstregeling de hele dag
  • Maximaal 5 personen, waarvan maximaal 2 van 16 jaar of ouder
  • Te gebruiken in stads- en streekbussen in Friesland, met uitzondering van de Qliners 315, 325, 335, 345, 350 en 351, Belbus en Opstapper

Hoe te gebruiken?

De Arriva gezinskaart is een losse wegwerp-chipkaart. Hiermee moet je inchecken en uitchecken in de bus. Net zoals met een gewone OV-chipkaart. Aan het einde van de dag gooi je de Arriva gezinskaart gewoon weg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Arriva gezinskaart Friesland” te beoordelen

CAPTCHA ImageChange Image