Altijd Korting Maandabonnement GVB

Altijd Korting is interessant voor iedereen die meerdere dagen per week reist over langere afstanden. Het is een abonnement wat u laad op uw persoonlijke OV-chipkaart. Uw korting wordt automatisch verrekend bij het uitchecken in de bus, tram of met

Beschrijving

Altijd Korting Maandabonnement GVB

Neemt u regelmatig de bus, tram of metro naar uw werk, school of voor een dagje uit? Met Altijd Korting Maandabonnement GVB op uw OV-chipkaart heeft u altijd 20% vordeel. Voor scholieren geldt zelfs een korting van 40%! Of u nu in de spits reist, in de daluren of in het weekend.

Wanneer is Altijd Korting – maand – interessant?

Altijd Korting is interessant voor iedereen die meerdere dagen per week reist over langere afstanden. Het is een abonnement wat u laad op uw persoonlijke OV-chipkaart. Uw korting wordt automatisch verrekend bij het uitchecken in de bus, tram of metro.

Het Altijd Korting abonnement is geldig op alle bussen, trams en metro’s in Nederland, dus niet op de trein. Voor de trein zijn er aparte kortingsproducten zoals het NS Altijd Voordeel abonnement of het NS Dalvoordeel abonnement.

Wat kost Altijd Korting maand?

Altijd Korting kost € 17,50 per maand.

Voorwaarden

Op Altijd Korting zijn de van toepassing.

Bestellen: hoe werkt het?

U kunt Altijd Korting hier meteen online bestellen. U krijgt daarna een e-mail met informatie over wanneer u het abonnement bij een oplaadpunt bij u in de buurt op uw OV-chipkaart kunt zetten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Altijd Korting Maandabonnement GVB” te beoordelen

CAPTCHA ImageChange Image