Veolia dagkaart Haaglanden

13,50

Met de Veolia dagkaart Haaglanden kun je de hele dag (doordeweeks na 09.00) gebruik maken van zowel de bussen van Veolia als van de vervoersdiensten van HTM. Zo reis je voordelig in dit vervoersgebied.

Beschrijving

Veolia dagkaart Haaglanden

Met vervoerder Veolia reis je gedurende een hele dag met de bussen van Veolia voor een vast bedrag. Ideaal als je van plan bent wat meer te reizen en voordelig gebruik wilt maken van deze diensten. De Veolia dagkaart Haaglanden is natuurlijk ook praktisch wanneer je geen OV-chipkaart hebt, je deze niet bij hebt of wanneer deze verlopen is.

Wat is het?

De Veolia dagkaart Haaglanden is een kaartje wat je doordeweeks na 09.00 uur zowel kunt gebruiken bij vervoerder Veolia als bij vervoerder HTM. Zo kun je de hele dag reizen met de bussen van Veolio, de HTMbuzz en de trams van HTM. In het weekend is dit dagkaartje gedurende de hele dag geldig, ook vóór 09.00. Ideaal voor een dagje uit of als je voordelig meerdere bestemmingen wilt bezoeken. Je kunt de dagkaart op iedere dag in laten gaan, wanneer het jou het beste uit komt!

Wat kost het?

  • € 13,50 per Veolia dagkaart Haaglanden

Waar en wanneer geldig?

  • Een hele dag (doordeweeks vanaf 9.00 uur, in het weekend de gehele dag) onbeperkt reizen met de bussen van Veolia, HTMbuzz en de tramlijnen van de HTM.
  • Je moet in het bezit zijn van een geldige OV-chipkaart. De Veolia dagkaart Haaglanden is alleen verkrijgbaar op een persoonlijke én een anonieme OV-chipkaart.
  • De Veolia dagkaart Haaglanden is één dag geldig vanaf de eerste check-in op de door de klant gekozen datum tot het einde van de dienstregeling van die dag.
  • Restitutie van een gekochte Veolia dagkaart Haaglanden is niet mogelijk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Veolia dagkaart Haaglanden” te beoordelen

CAPTCHA ImageChange Image