U-OV dagkaart Utrecht

6,20

Met de U-OV dagkaart kun je onbeperkt reizen door Utrecht – dag én nacht – met bus en tram, voor het aantal uren dat het beste past bij je plannen. De dagkaart is op de dag van afstempeling geldig tot ’s avonds laat.

Beschrijving

U-OV dagkaart Utrecht

Met de U-OV dagkaart Utrecht reis je gedurende een hele dag met de vervoersdiensten van U-OV voor een vast bedrag. Ideaal wanneer je van plan bent om in de regio Utrecht te reizen en voordelig gebruik wilt maken van deze vervoersdiensten. De U-OV dagkaart Utrecht is natuurlijk ook praktisch wanneer je geen OV-chipkaart hebt, je deze niet bij hebt of wanneer deze verlopen is.

Wat is het?

Met een U-OV dagkaart Utrecht kun je de hele dag onbeperkt reizen met de trams en bussen van U-OV. Ideaal voor een dagje uit en als je meerdere bestemmingen hebt in de gemeente Utrecht en/of Leidsche Rijn. De kaartjes zijn erg voordelig en uitermate geschikt voor een enkele reis met tram of bus of wanneer je wat meer gebruik wilt maken van het openbaar vervoer. De U-OV dagkaart Utrecht is ook praktisch voor reisjes, tripjes of uitjes met grote groepen. Met de U-OV dagkaart Utrecht kun je reizen binnen de gemeente Utrecht, inclusief Leidsche Rijn (zones 5000, 5111, 5120, 5914, 5915, 5010, 5923).

Wat kost het?

  • € 6,20 per U-OV dagkaart
  • € 4,10 per U-OV dagkaart voor de doelgroep van 4 t/m 18 jaar
  • Kinderen onder de 4 jaar reizen gratis.

Waar en wanneer geldig?

  • Geldig bij alle trams en bussen van U-OV.
  • De hele dag geldig vanaf eerste afstempeling door chauffeur tot ‘s-avonds laat.

Hoe te gebruiken?

De U-OV dagkaart is een papieren U-OV kaartje (zichtkaartje), dat bij het eerste gebruik door de buschauffeur moet worden afgestempeld en vervolgens één dag lang geldig is (in- en uitchecken niet nodig).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “U-OV dagkaart Utrecht” te beoordelen

CAPTCHA ImageChange Image

Artikelnummer: D1650 Categorie: Tags: , ,